Spring naar inhoud

Wie wij zijn

De partners van Singel & Partners beschikken allemaal over ruime consultancy ervaring. Onze kennis, expertises en competenties zijn sterk complementair en vormen met onze gedeelde basiswaarden de kracht van onze partnerschap. Lees meer over onze adviseurs:

Wij hebben gekozen voor een vorm van samenwerking waarin onze klanten maximaal kunnen profiteren en waarin wij onze klanten daadwerkelijk onafhankelijk kunnen adviseren. Wij werken veelvuldig samen met experts uit ons partnernetwerk


Horsman Archiefadvies is in Nederland en daarbuiten de expert op het gebied van informatiemanagement en archivering. Met deze specialistische kennis zorgen wij voor een ijzersterk fundament onder onze oplossingen.

Ilionx is een full service system integrator die ons meerdere malen heeft geholpen in de realisatie en implementatie van onze oplossingen.

Full Orbit | DVNO is een specialistisch dienstverlener op het gebied van Business Intelligence oplossingen. Wij leggen samen de verbinding tussen de business en de ICT.

eSpecialisten is een adviesbureau gericht op zorg en overheid. Wij werken in verschillende projecten met hen samen op het gebied van zaakgericht & digitaal werken en duurzame digitale archivering.