Edwin Groen

Edwin is een ervaren adviseur en (project)manager. Hij is resultaatgedreven en zoekt inhoudelijke intellectuele uitdagingen en intensieve samenwerking met anderen. Binnen zijn opdrachten zorgt hij voor een zo optimaal mogelijk resultaat, rekening houdend met de behoeften en (on)mogelijkheden van de klantorganisatie. 

Met meer dan 25 jaar ervaring in projecten, adviestrajecten en onderzoeken kan Edwin een palet van rollen invullen zoals projectleider, adviseur digitaal werken, data- of informatieanalist en business consultant. Hij werkte voor een grote variëteit aan klanten in de publieke sector.

Hij blijft nieuwsgierig, waarbij zijn drive voor tastbare resultaten steeds volop aanwezig is. Edwin maakt zich inhoud snel eigen, doorziet de oorzaak van problemen, vertaalt dit naar oplossingen en kan alle niveaus in de organisaties ‘meenemen’. Zijn vermogen vertrouwen te winnen bij alle belanghebbenden en zijn heldere rapportagestijl dragen bij aan het succes van zijn opdrachten.

In zijn jeugd ontwikkelde Edwin zijn analytische talenten door schaken, cryptogrammen en wiskunde. Het analytische aspect van zijn opdrachten blijft voor hem stiekem het leukste deel, al is zijn aanleg voor de menskant van het werk zeker zo goed ontwikkeld. Zijn werk als mentor (binnen en buiten het werk) en als trainer bij gerenommeerde opleidingsinstituten ervaart hij als een zeer waardevol onderdeel van zijn carrière.