Spring naar inhoud

Singel & Partners op TV

Kijk aanstaande zondag om 10 uur naar Ondernemend Nederland op RTL7. In de thema-uitzending over digitalisering en informatiemanagement vertellen Singel & Partners en andere ondernemers over de succesfactoren van digitalisering. Meer weten? Neem dan contact met ons op via info@snpbv.nl.

Nieuwe opdracht bij de Provincie Flevoland

De provincie Flevoland heeft een nieuw informatiebeheerbeleid opgesteld. Hierbij is gebleken dat verschillende producten die dit beleid mede invullen dienen te worden geactualiseerd. Mede in het licht van een nieuwe gemeenschappelijke regeling voor het RHC Het Flevolands Archief zijn deze producten op korte termijn benodigd. De projectopdracht bestaat uit het actualiseren van: • de Archiefverordening • het Informatiebesluit • de Mandaatregeling m.b.t. Informatie- en archiefbeheer. Wij voeren deze opdracht in de periode mei-juni 2017 uit. De QA wordt uitgevoerd door Lees meer

DPC Award 2016: “We got it!”

De prestigieuze Digital Preservation Award in de categorie “Research and Innovation”, is op 30 november 2016 in Londen uitgereikt aan onze partner Joost van der Nat voor het NCDD project “Samen bouwen aan een netwerk van landelijke voorzieningen”.

Lees verder

Genomineerd voor de DPC Award 2016

Het rapport “Samen bouwen aan een netwerk van landelijke voorzieningen” is een van de drie finalisten voor de Digital Preservation Award 2016 van de Digital Preservation Coalition in de categorie Research & Innovation.

Lees verder

Nieuwe opdrachten bij NVWA en NFI

Per juli 2016 zal Singel & Partners bij twee nieuwe opdrachtgevers verschillende projecten uitvoeren. We zijn erg enthousiast over de projecten bij deze unieke organisaties en vertellen er graag iets meer over.

Lees verder

Project decharge, we doen het eens anders 1/3

Wat een mooi vak heb ik toch! Ik ben altijd al gefascineerd geweest door beeld en geluid. In mijn werk maak ik al heel lang mooie schema’s, kicken Powerpoints en animaties. Die worden altijd enthousiast ontvangen, dus daar ga ik natuurlijk lekker mee door. Vorig jaar heb ik mijzelf verwend met een training Graphic Facilitation bij PBLQ. Dat leek me wel een leuke aanvulling op mijn repertoire. Maar wie had mij vooraf kunnen vertellen dat deze training zoveel invloed zou hebben in mijn dagelijkse werk?

Lees verder

Digitalisering Beleidspost DT&V

Na een succesvolle implementatie van digitaal werken in het primair proces, wil de DT&V ook de volgende stap met Singel & Partners zetten: de digitalisering van beleidsprocessen en het beleidsarchief.

Lees verder