Spring naar inhoud

4 + 2 > 6

De afgelopen jaren hebben wij samen met onze partners een aantal mooie projecten uitgevoerd waarbij onze opdrachtgevers stappen hebben gezet in de digitale transformatie. Zo hebben we onder andere het digitale vreemdelingendossier voor de Dienst Terugkeer en Vertrek ontwikkeld, implementeerden wij zaakgericht werken en DigiJust in de beleidsprocessen bij diezelfde dienst, adviseerden wij de NVWA op het gebied van informatievoorziening voor de laboratoria en faciliteerden we het proces waarin de scenario’s voor de toekomst en de rol van DIV binnen de NVWA tot stand kwamen. Deze maand maakte we een foto van de informatievoorziening bij de DCMR en brachten we een advies uit over de te nemen stappen om het informatievoortbrengingsproces te verbeteren.

De combinatie van verandermanagement met onze expertise op het gebied van ICT / informatisering in een door wet- en regelgeving gestuurde werkomgeving waren in al deze projecten een belangrijke succesfactor. Dat is ons – en onze klanten – zo goed bevallen dat we in januari 2019 de samenwerking tussen Singel & Partners en Veranderlab bezegelen met een formele stap: Emilie Randoe treedt toe tot Singel & Partners.  

En per januari verwelkomen wij ook Anita Luichies als partner. Al sinds 2004 werken wij samen met haar in opdrachten binnen de Strafrechtketen, zoals de ontwikkeling van het CDD+, de digitalisering van penitentiaire dossiers en het programma redesign integer en integraal persoonsbeeld (REIIP). Met Anita halen wij een ervaren business consultant en een verbinder in huis en versterken wij ons verder op het gebied van innovatie, ontwikkeling en implementatie van informatievoorziening.

We zijn erg blij dat we deze stap samen kunnen zetten en kijken er naar uit om vanaf 2019 in onze nieuwe samenstelling dat te doen waar we goed in zijn: onze klanten helpen een doeltreffende en duurzame informatiehuishouding tot stand te brengen.